Wednesday, July 8, 2009

July sadness & happiness

since when is the last time i update this rubbish blog??haha..sudah malas maa....

anyway bulan July ni mcm2 yg berlaku...ado yg sodih n ado yg menggembirakan..biaso laa..

yang sedihnye dulu..sekali lg kuda bapaku hilang..cilakak itu penchuli..xdo mende lain ke ko nak rembat..rembat la R1 ke..aprillia ko..aku suspect sbb motor bapak aku ni pakai disc brake BREMBO & Abs Showa..yg original tauuuu..

Pada Selasa 07JULY20099,lbh kurang jam 6.45pm motorsikal kepunyaan bapa saya telah dicuri di kawasan parking Giant Taman Suria,JB.
Jika saudara2 ternampak motorsikal seperti ini sila hubungi saya di talian 019-6360000.
Model : Honda CB400
Color : Metallic Blue
Acc : Handle-bar color GOLD
Absorber : Showa gold
Brake : Brembo Gold
Plat no : FP854Y

Gambar??gambar motor tu aku xdo..xsmpat nak amik gambar dah ilang..pakai 6 bulan je dah ilang..aduhh..ado gmbar dr blkg je..sabar ye ayah..nnti sayo belikan basikal ye..hehe


secondly, hehe..smlm..8July2009 tepat jam 9.20PM.Aku dgn rasminya telah menjadi seorang UNCLE..haha..nama anak buah aku Khalish Irfan Bin Lutfi..xsabo den nak balik JB ni..cute nye..gerammmm


5 comments:

@YanzMnor said...

syamil salah hari le..
8hb july hari selasa..
9hb July hari rabu...
dapat anak buah semalam ke harinie...
confius2..hehehhe

syAmiL said...

dah repair..update!!!

cikZiela said...

rambut bushy2 mcm uncle mox..cikLa dh ade 3 anak buah seyhh!

uncle abu said...

tahniah bro!

Amri said...

boleh blaja tukar lampin!